خشک کردن مواد غذایی در دنیا یک امر عادی و حتی ضروری جلوه می کند و
بسیاری از مواد غذایی ، میوه ها، انواع سبزیجات و حتی ضایعات صنایع غذایی
را مانند تفاله های میوه بعد از کنسانتره و … را خشک می کنند. انگور خشک
شده که همه به نام کشمش می شناسند، قرن ها پیش به وجود آمده است. کشمش در
ایران و مصر در ۲۰۰۰ سال قبل از میلاد ، تولید شده بود. ایران بعد از
آمریکا و ترکیه سومین تولیدکننده کشمش و دومین و پرسابقهترین صادرکننده
این محصول در دنیا است، این در حالی است که در سال گذشته صادرات کشمش نزدیک
به ۲۲۰میلیون دلار ارز وارد کشور کرده است. کشمش خشکباری خشک مغذی است
و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می شود و یک محصول پر مصرف می
باشد. کشمش علاوه بر مصرف خوراکی به عنوان مصرف غذایی در داخل کشور به
صورت کشمش پلویی و در داخل شیرینی و نیز مصرف آن به صورت آجیل و در صنایع
الکلی نیز کاربرد دارد و به دلیل مصرف آن درخارج از کشور بویژه در کشورهای
اروپایی و کشور های حاشیه خلیج فارس و چین یکی از ارقلام مهم صادراتی
محسوب می شود. کشمش دارای مواد معدنی و مغذی …